Cat preloader by Evgeny MarininTitel dia van mijn presentatie voor de terugkomdag.

Terugkomdag – Week 9

Deze week stond vooral in het teken van de terugkomdag en de voorbereiding daarvoor. Daarnaast ben ik verder gegaan met het verwerken van de focusgroep & card sorting.

Ik ben de week begonnen met het afmaken van de presentatie van de terugkomdag. Daar was ik in het weekend al aan begonnen, omdat ik daar vorige week geen tijd meer voor had. Daarna heb ik de presentatie geoefend met mijn studiecoach van Student+.

Op dinsdag was dan eindelijk de terugkomdag. Ik ben daarvoor het grootste deel van de dag op school geweest om naar presentaties te luisteren en zelf te presenteren. De feedback op mijn presentatie was heel positief, als ik zo doorga dan haal ik het gewoon! Maar wel minder tekst in de dia’s! Als ik voor een goed wil gaan, dan moet ik nog wat extra onderzoek doen.

Verder heb ik deze week de focusgroep & card sorting verder verwerkt en de video van de focusgroep opnieuw op mijn website gezet. Deze keer met betere audio. Tenslotte heb ik de blogposts van deze week en vorige week geschreven.

Volgende week wil ik de focusgroep & card sorting helemaal verwerkt hebben aan het einde van de week. Daarnaast wil ik ook een moscow opgesteld hebben en eventueel al verder gaan met de wireframes.

Share your thoughts

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.