Cat preloader by Evgeny MarininEerste wireframe van het urenregistratiesysteem voor SIMDO.

Eerste wireframe – Week 8

Deze week ben ik vooral bezig geweest met het updaten van mijn portfolio en het verwerken van de focusgroep & card sorting. Ik ben ook begonnen aan de eerste wireframe.

Ik heb de video van de focusgroep & card sorting op mijn portfolio gezet en ik ben begonnen met het schrijven van de leeswijzer. Daarnaast heb ik alle onderdelen van het onderzoek, die ik al af heb, op mijn portfolio gezet.

Ook heb ik geprobeerd om een begin te maken aan het design. Ik ben begonnen met het volgen van een figma tutorial. Daarna ben ik begonnen aan een wireframe, maar had het idee dat er informatie ontbreekt. Daarom ben ik meteen daarna weer verder gegaan met het verwerken van de focusgroep & card sorting.

Tenslotte ben ik in het weekend begonnen met de presentatie voor de terugkomdag. Die vindt volgende week dinsdag plaats.

Volgende week ga ik weer verder met het verwerken van de focusgroep & card sorting. Vervolgens ga ik die vergelijken met de design pattern search en op basis daarvan een MoSCoW maken. Dit geeft me meer inzicht bij het maken van de wireframes en het design.

Share your thoughts

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.