Cat preloader by Evgeny MarininOverige projecten: VLE bio modal pop-up, desktop

Responsive bio modal – Week 5

Deze week heb ik de bio modal pop-up voor VLE (Virtual Live Events) afgemaakt. Ook heb ik ervoor gezorgd dat de bio modal popup responsive is, daardoor ziet hij er ook netjes uit op tablets, mobiele telefoons en schermen van een ander formaat dan die van mij. Bekijk in de galerij hieronder het resultaat. Ik heb de ticket, die over deze opdracht gaat, op review gezet. Aan het einde van de week was mijn responsive bio modal goedgekeurd door een van mijn collega’s. Ik moest goedkeuring hebben van twee collega’s, dus ik moest nog wachten op goedkeuring of feedback van een tweede collega.

Daarnaast ben ik deze week verder gegaan met de Design pattern search. Aan het einde van de week had ik die af, maar moest ik nog wel een conclusie schrijven hiervoor. Ondertussen ben ik ook vast begonnen aan de Literature study.


Volgende week

Ik wil volgende week feedback vragen aan Erik op mijn onderzoek tot nu toe. Daarnaast wil ik de conclusies afmaken voor alle onderdelen van het onderzoek tot nu toe en verder gaan met de literature study. Ook heb ik voor volgende week een focusgroep + card sorting ingepland. Die ga ik volgende week ook voorbereiden.

Share your thoughts

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.