Morphological chart

Voorafgaande aan de morphological chart heeft er een brainstormsessie plaatsgevonden. Hiermee konden alle belangrijkste functies uit de comparison chart visueel gemaakt worden en kon Embedded Fitness aangeven welke functies voor hen het belangrijkste waren. Daarna is dat samengebracht in een diagram.

Deelvraag

 Hoe kunnen de functies en/of methodes het beste samengevat worden in een ontwerp?

Inzichten

Met de morphological chart heb ik verschillende opties geschetst voor de belangrijkste functies. Dit zijn de functies waarvan in de discover fase bleek dat ze belangrijk zijn voor Embedded Fitness. Vervolgens is Koen, van Embedded Fitness, gevraagd om aan te geven welke opties zij het liefste zouden zien. Koen was echter met alle opties wel tevreden. Hij gaf wel aan dat sliders bij de aanbevolen producten en homepagina niet de voorkeur heeft. Echter, de Koen vond het beter wanneer er getest zou worden wat het beste bij de potentiële klanten van Embedded Fitness zou passen. Dan zou het resultaat niet gebaseerd zijn op de mening van een persoon.

Conclusie

Er zijn dus verschillende opties mogelijk. Embedded Fitness zou graag willen weten welke daarvan het beste bij de potentiële klanten passen. Zelf hebben ze niet echt een duidelijke voorkeur. Daarom is vastgesteld welke opties het beste bij de potentiële klanten passen. Bekijk hoe dat gegaan is met de wireframes, prototypes en A/B test.