High-fidelity prototype

Na het testen van de prototypes door middel van gebruikerstests en het doen van een heuristic evaluation, zijn er nog enkele aanpassingen doorgevoerd. Dit heeft geleid tot het high-fidelity prototype. Dit is het uiteindelijke eindproduct.

Design challenge

Ontwerp een oplossing om de complexere producten van Embedded Fitness te verkopen in een webshop waardoor mogelijke klanten niet afgeschrikt worden door de prijs zodat het makkelijker wordt voor mogelijke klanten om producten te bestellen.

Inzichten

Naar aanleiding van de gebruikerstests zijn er nog enkele aanpassingen doorgevoerd:

Het high-fidelity prototype is vooral gefocust op gebruiksvriendelijkheid. Voor het design is daarom de Deca UI kit gebruikt. Deze UI kit is gemaakt voor gebruik met bootstrap en werkt met zowel Figma als Sketch. Voor nu zijn de kleuren van de huidige huisstijl nog gebruikt, maar dit zal later dus nog veranderen.

In het Figma werkbestand is versiebeheer toegepast door middel van de Time Machine plug-in.

Conclusie

Na het testen en de heuristic evaluation zijn er nog enkele aanpassingen gemaakt aan de laatste iteratie van het prototype. Door middel van de gebruikerstests is vastgesteld dat het ontwerp gebruiksvriendelijk is en dat dit het bestelproces versnelt. Ook bleek dat klanten niet worden afgeschrikt door het weergeven van de prijs.

Uit het product quality review bleek dat het high-fidelity prototype voldoet aan de eisen en verwachtingen van Embedded Fitness.

High-fidelity prototype

High-fidelity prototype pagina’s