Cat preloader by Evgeny MarininStage portfolio met placeholder afbeeldingen.

Geüpdatet portfolio – week 7

Deze week heb ik de feedback van Erik verwerkt en mijn portfolio en stage blog geüpdatet.

Naar aanleiding van het gesprek van Erik vorige week, heb ik deze week de verschillende onderdelen van het onderzoek verdeeld over aparte documenten. Ik heb ook voor elke onderdeel een conclusie geschreven waar dat nog nodig was of de conclusies van de losse deelvragen samengevoegd. Daarna heb ik weer een nieuw gesprek gehad met Erik, om de design pattern search te bespreken. Ik wilde hier feedback op, omdat ik die methode nog nooit eerder gebruikt had.

Later deze week heb ik mijn portfolio weer geüpdatet, want daar stond nog niks op over mijn onderzoek. Daarnaast liep dit blog ook een paar weken achter, dus dat heb ik ook bijgewerkt. Daarna ben ik weer verder gegaan met het afmaken van de literature study.

Vanaf volgende week wil ik mijn blog en portfolio beter bij gaan houden. Ik ga er weer elke vrijdag aan werken, zodat ik tijdens de terugkomdag op 12 april kan laten zien wat ik allemaal gedaan heb. Ik wil hiervoor volgende week ook vast een presentatie maken. Tenslotte wil ik volgende week de focusgroep & card sorting gaan verwerken.

Share your thoughts

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.