Cat preloader by Evgeny MarininMijn collega's van SIMDO zitten aan tafel en voeren samen de focusgroep & card sorting uit. Ik sta rechtsonder in de hoek. Hierna heb ik feedback gevraagd aan Erik.

Focusgroep & feedback – Week 6

In week 6 ben ik vooral bezig geweest met de literature study. Daarnaast heb ik feedback gevraagd aan Erik en een focusgroep met card sorting gedaan met de medewerkers en eigenaren van SIMDO. Tenslotte heb ik wat requests verwerkt naar aanleiding van de review van de bio modal pop-up voor VLE (Virtual Live Events).

Ik ben de week begonnen met het afmaken van de Design pattern search en het werken aan de Literature study. Ik besloot echter al snel om dat even te parkeren. De voorbereiding van de focusgroep & card sorting ging namelijk voor. Op woensdag heb ik de focusgroep gehouden met alle aanwezige werknemers en de twee eigenaren van SIMDO. Daarna heb ik met hen individueel de card sorting gedaan.

Siem's card sorting resultaat tijdens de focusgroep. Dus basically een overzicht van gekleurde post-it's. Deze ga ik later vergelijken met de literature study en vervolgens vraag ik feedback aan Erik.
Siem’s card sorting resultaat

De rest van de week heb ik gewerkt aan de literature study. Daarnaast heeft Dylano mijn code van de bio modal pop-up voor VLE gereviewed. Naar aanleiding daarvan had hij nog een paar requests. Deze requests heb ik zoveel mogelijk geprobeerd te verwerken.

Tenslotte heb ik een gesprek gehad met Erik om feedback te vragen op mijn onderzoek en de focusgroep tot nu toe. Hij raadde me aan om elke methode in een apart bestand te zetten. Verder hebben we het gehad over hoe nu verder te gaan met het onderzoek

Volgende week ga ik de laatste paar requests verwerken samen met Dylano. Er waren namelijk een paar dingen waar ik zelf niet uitkwam. Daarnaast ga ik de literature study afmaken en de focusgroep & card sorting verwerken. Tenslotte wil ik mijn stage blog en portfolio up-to-date brengen. Die loopt nu namelijk heel erg achter.

Share your thoughts

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.