Cat preloader by Evgeny MarininVLE bio modal work in progress - week 4 bezoek afstudeerbegeleider

Bezoek afstudeerbegeleider – Week 4

Deze week schrijf ik niet alleen over week 4, maar ook over de voorjaarsvakantie die daaraan vooraf ging. Ik heb namelijk tijdens de voorjaarsvakantie gewoon doorgewerkt aan mijn onderzoek en VLE. In week 4 heeft vervolgens het bezoek van de afstudeerbegeleider plaatsgevonden.

Ontwerp bio modal pop-up
Ontwerp bio modal pop-up

Voorjaarsvakantie

Na de onboarding van vorige week, ben ik nu echt begonnen met de opdracht voor VLE (Virtual Live Events). Tijdens de vakantie heb ik hard doorgewerkt aan de bio modal pop-up. Die zag er na de vakantie qua vormgeving net zo uit als de andere pop-ups. De volgende stap was het toevoegen van alle informatie, zoals in het ontwerp aangegeven werd. Hierbij was de huisstijl belangrijker als het ontwerp. In de omslagafbeelding hierboven zie je dat ik begonnen ben met al wat informatie toevoegen. In de afbeelding rechts zie je wat het ontwerp is dat ik na moet maken.

Aangezien het vakantie was, had ik geen nieuwe feedback op het Project Plan om te verwerken. Daarom ben ik vast begonnen aan de Best, good & bad analyse, die onderdeel is van de analysefase van mijn onderzoek. Hier heb de rest van de vakantie aan gewerkt en in week 4 ben ik daarmee doorgegaan.

Bezoek afstudeerbegeleider

In week 4 ben ik verder gegaan met het ontwikkelen van de bio modal pop-up en heb ik de Best, good & bad analyse afgemaakt. Daarnaast is deze week het Project Plan goedgekeurd en ben ik begonnen met de Design pattern search.

Tenslotte vond op donderdag het bezoek van de afstudeerbegeleider plaats. Ik had met Erik en Dominique via teams afgesproken, omdat we bij SIMDO op donderdag allemaal thuiswerken. Het gesprek is erg goed verlopen, beide begeleiders waren erg positief over mijn vooruitgang. Ze waren allebei op de hoogte van het Project plan, dat op dat moment al was goedgekeurd. Daardoor waren er niet veel vragen meer.

Volgende week

Volgende week ga ik verder met de Design pattern search en hoop ik ook te kunnen beginnen met de Literature study. Daarnaast ga ik verder met de bio modal pop-up voor VLE en wil ik een focusgroep met card sorting gaan inplannen.

Share your thoughts

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.