Cat preloader by Evgeny Marinin

Feedback Project Plan – Week 2

Screenshot van mijn portfolio. Hier staan alleen nog de project proposal en het project plan op.

Op de eerste dag van week 2 had ik vrij, omdat ik een uitstapje had gepland met mijn vriend voor Valentijnsdag. In week 1 had ik mijn Project Plan opgestuurd voor feedback. In week 2 heb ik die feedback ontvangen en verwerkt. Ook heb ik een gesprek gehad met zowel mijn stagebegeleider als mijn afstudeerbegeleider. Ik maakte me namelijk zorgen om tijdmanagement en of ik het onderzoek niet te groot gemaakt heb. Na deze gesprekken heb ik mijn Project Plan daarop aangepast en opnieuw ingeleverd voor feedback. Deze keer heb ik mijn Project Plan ook naar de tweede assessor verstuurd.

De rest van de week heb ik gewerkt aan het updaten van mijn portfolio. Hier waren enkele problemen mee. Na het omzetten naar een nieuwe PHP versie, waren de meeste problemen meteen opgelost. Er waren echter nog wat andere dingen die ik wilde tackelen en daarvoor heb ik mijn portfolio gekoppeld met Ryte. Die laat de gezondheid en SEO score van je website zien. Ik heb enkele belangrijke dingen opgelost en de rest bewaar ik voor in mijn eigen tijd of voor als ik tijd over heb.

Tenslotte heb ik op vrijdag een dagje extra thuis gewerkt vanwege storm Eunice. Ik vond dat niet erg, aangezien iedereen goed bereikbaar was en ik thuis rustig kan werken. Welk is mijn schuttig omgevallen, waardoor ik mijn werk kort heb moeten onderbreken.

Share your thoughts

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.