Cat preloader by Evgeny MarininFoto over mij, Britt, op stage lachend achter mijn iMac op o.a. de homepagina.

Mijn eerste blogpost

Afbeelding van de game The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Link staat op een rots en kijkt uit over het uitgestrekte landschap onder hem bij een opkomende zon. Dit is het onderwerp van mijn eerste blogpost.
    Omslagfoto van de game

[edgtf_dropcaps type=”normal” color=”#e981b2″ background_color=””]H[/edgtf_dropcaps]

allo! Welkom bij mijn eerste blogpost. Op dit blog ga ik je meer vertellen over opdrachten die ik doe voor klanten.

Ik ben namelijk ICT & Media Design student aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. In mijn vrije tijd ontwerp ik wel eens wat voor kennissen en vrienden. Daarnaast ga ik meer vertellen over mijn hobbies, zoals fotografie en kunst. Als je meer over mij wilt weten, ga je naar de pagina Over mij op deze website. Als je meer wilt weten over wat ik zoal doe, bekijk dan mijn facebook-pagina en mijn portfolio over mijn stageopdracht van mijn stage bij Buro 3 in Deurne.

The Legend of Zelda

In deze eerste blogpost zal ik je meer vertellen over mijn favoriete hobby: Gamen. Mijn favoriete game is The Legend of Zelda. Op dit moment speel ik de open world game The Legend of Zelda: Breath of the Wild op de Nintendo Switch. Ik vind vooral het verhaal erg mooi en de puzzels heel leuk om te doen. Ik ben niet zo goed in het vechten tegen de monsters, dus daar loop ik als het kan met een grote boog omheen!

Mijn vriend en ik hebben onlangs ook de uitbreidingspakketten van dit spel aangeschaft. Daarmee kun je namelijk je paard vanaf elke plek in de game roepen. Je hoeft dan niet meer naar een stal om een paard op te halen en dat scheelt erg veel tijd. Ook is het heel handig om paard daarmee van een plek te halen als je hem per ongelijk klem hebt gelopen. Dat gebeurd vaker dan je denkt! 

Al met al vind ik dit een super leuke game met een goede replay value. Je bent er super lang mee bezig, maar als je het een tijdje niet gespeeld hebt dan is het nog steeds leuk om weer verder te gaan. Ik zou hem zeker aanraden!

Ik zie je graag terug om een nieuwe hobby, project of game te bespreken!

Liefs, Britt

Share your thoughts

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.