Proof of Concept

Tijdens de ontwikkelfase hebben ik met Vue.js een proof of concept gemaakt. Swen is daardoor ook met Vue.js gaan programmeren. Dat was nodig om onze code aan elkaar te koppelen.

Ik heb de agendaweergave en het manufacturing-menu gemaakt. Ik heb ook de pop-ups en knoppen, die Swen gemaakt heeft, aan mijn code gekoppeld.

Het manufacturing.vue component heb ik helemaal zelf geprogrammeerd. De meeste code uit de app.vue is ook van mij. Deze heb ik gekoppeld aan de calendar.vue en menu.vue componenten. Die componenten heb ik van het internet gedownload en in het project heb geïmplementeerd. Ook heb ik het calendar.vue component aangepast aan het ontwerp van Anass. Tenslotte heb ik de pop-ups van Swen erin geïmplementeerd.

Om de volledige code te zien, kun je op de roze GitHub knop hieronder klikken. Als je zelf met de applicatie wilt spelen, kun je het beste de repository clonen en de instructies in de ReadMe volgen. De applicatie moet namelijk met Node.js starten en het is ons niet gelukt om dat op een gehoste website te regelen.